01

Η Εταιρεία Μας

Η αγάπη μας για τα αρώματα και η ανάγκη για επώνυμο άρωμα στην πιο προσιτή του τιμή , μας έκανε να δημιουργήσουμε το aroma town.

Μέσω της φυσική μας παρουσία στην οδό Σαρανταπόρου 9 στο Περιστέρι τηλ 2105775860 αλλά και στον ιστότοπό μας www.aromatown.gr μπορείτε να προμηθευτείτε το άρωμα της αρεσκείας σας στην καλύτερη τιμή της αγοράς .

Και όταν λέμε στην φθηνότερη το εννοούμε γιατί κάνοντας μόνοι μας τις εισαγωγές των αρωμάτων χωρίς μεσάζοντες, κάνουμε προσιτή σε σας μία πολυτέλεια αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε.

Επίσης είμαστε εδώ για κάθε σας διευκρίνιση σε σχέση με την ποιότητα και την προέλευση των αρωμάτων μας και εγγυούμαστε για αυτά.

Τα αρώματα δεν είναι μόνο για ενήλικες ,έχουμε να σας προτείνουμε μέσα από μία πλούσια γκάμα, αρώματα για όλες τις ηλικίες, ακόμα και βρεφικά.

Στα παιδιά συνήθως χαρίζουν πολλά δώρα αλλά σπάνια όμως ένα άρωμα. Γίνετε εσείς αυτός(η) που θα τους δωρίσει το πρώτο τους άρωμα.

Δωρίστε σε αυτούς που αγαπάτε ένα άρωμα, όποτε το φοράνε θα είστε συνέχεια κοντά τους.

Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολλά χρήματα κάνοντας δώρο ένα άρωμα.

Με δικές μας εισαγωγές, με πάρα πολύ προσωπική εργασία μειώνοντας κατά πολύ το λειτουργικό κόστος, αλλά και πάρα πολύ μικρό περιθώριο κέρδους, έχουμε κάνει το επώνυμο άρωμα τόσο προσιτό που δεν το φαντάζεστε.